Despre noi

 

all4beauty.ro, fondata in Romania, este formata dintr-o echipa dedicata domeniului infrumusetarii, care dispune de cele mai noi informatii privind cercetarea in industria genelor false. Ne-am specializat in aprovizionarea cu gene false de cea mai buna calitate atat pentru piata de retail, cat si pentru specialistii care activeaza in industria Beauty (make-up artisti, creatori moda, cosmeticieni, stilisti, dansatori etc).

 

Permanenta legatura cu clientii nostrii ne-a ajutat sa intelegem exact nevoile acestora, sa ne imbunatatim cunostintele in acest domeniu si sa oferim la randul nostru aceste informatii altor clienti.

 

Pentru a veni in intampinarea nenumaratelor solicitari de livrare in diferite localitati din tara am creat magazinul de gene – “all4beauty.ro. Acum nu va desparte decat un “click” pentru a deveni si mai frumoase!

 

Fiind profesionisti in acest domeniu stim ca genele false sunt un accesoriu foarte  important  pentru femeia independenta si cosmopolita din zilele noastre. Pentru confort si accesibilitate magazinul de gene – “all4beauty.ro” va ofera o varietate de stiluri de gene la preturi competitive.

 

Pentru a asigura clientilor nostri preturi accesibile,  all4beauty.ro colaboreaza direct cu producatorii brand-urilor comercializate. Brandul Elise promovat pe site-ul nostru este produs de aceeasi fabrica ce produce genele false pentru renumitele marci M.A.C. si Shu Uemura.

 

MISIUNEA  all4beauty.ro:

Sa asiguram clientilor nostri produse de cea mai buna calitate la preturi competitive, prin servicii specializate si profesionale.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători