Indepartarea genelor false

 

Indepartarea genelor false poate parea un proces mai dificil decat cel de montare a lor. Insa, la fel ca si in procesul de aplicare a genelor false , vom observa ca putem deprinde indemanare cu putina practica si multa incredere in noi. 

Va oferim in continuare toate elementele necesare in vederea indepartarii genelor false atat individuale, cat si de tip banda intr-o forma cat mai usor de urmat:

 

1.    Pentru genele false tip banda

TIP:  Asigurati-va  ca ati indepartat intotdeauna genele false tip banda inainte de culcare!

TIP: Intotdeauna desprindeti cu blandete genele false de la ochi (lucrati cu rabdare). Evitati  folosirea manevrelor bruste, dure pentru a preveni pierderea genelor dvs naturale!

TIP: Daca sunt manevrate cu grija si bine intretinute, curatate de urmele de adeziv si/sau  rimel, genele false tip banda pot fi refolosite de mai multe ori.

 

PASUL 1

Utilizati o discheta de bumbac imbibata in apa calduta sau demachiant (solutie speciala de indepartat gene false). Mentineti discheta peste banda genelor timp de 2-3 minute, apoi indepartati cu grija genele false incepand de la coltul extern al ochiului. Repetati operatiunea si la celalalt ochi.

 

PASUL 2

Odata indepartate de la ochii dvs, curatati genele false de urmele de adeziv ramase pe ele. Aceasta operatiune se face cu ajutorul unui betisor cu capatul de bumbac pe care-l inmuiati in demachiant sau cu o penseta desprindeti cu grija adezivul ramas pe genele false. Apoi introduceti genele false in spirt medicinal pana la 5 minute pentru a le steriliza dupa care depozitati-le inapoi in cutie.

 

 

2.    Pentru genele false individuale

TIP: Majoritatea adezivilor folositi  pentru aplicarea genelor  false sunt pe baza de apa si pot fi indepartati usor cu apa (calduta), lapte demachiant sau solutie speciala pentru indepartarea genelor false.

TIPIntotdeauna desprindeti cu blandete genele false de la ochi (lucrati cu rabdare). Evitati  folosirea manevrelor bruste, dure pentru a preveni pierderea genelor dvs naturale!

SFAT: Nu re-utilizati genele false individuale.

 

PASUL 1

Turnati o cantitate mica de solutie pentru indepartarea genelor false intr-un capacel.  Ca alternativa, daca nu dispuneti de solutia speciala, puteti folosi baby oil sau ulei de masline extravirgin.

Asezati un servetel sub genele superioare si inchideti ochii.

 

PASUL 2

Introduceti o discheta demachianta (betisoare cu capete de bumbac/ Q-tips) in solutie si  aplicati pe genele false in directia de crestere a acestora ( de la baza spre varf), mentinand ochiul inchis in tot acest timp. Se asteapta  30-60 secunde pentru a se inmuia adezivul.

 

PASUL 3

Testati daca adezivul s-a dizolvat complet incercand sa desprindeti cu blandete manunchiul de gene false de pe genele dvs naturale. Acesta se va desprinde cu usurinta de pe genele natural daca adezivul este complet dizolvat.

Repetati operatiunile mentionate pentru fiecare manunchi de gene .

 

PASUL 4

Dupa indepartarea genelor false individuale, clatiti zona ochilor cu apa calduta pentru a va asigura ca ati indepartat toate urmele de adeziv de pe genele dvs. naturale.

 

Pastrati-va  frumusetea prin ingrijire continua! Este la fel de important sa acordam aceeasi atentie indepartarii genelor false ca si cea pentru aplicarea acestora!

 

“Anytime, anywhere, be beautiful!”

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători