Aplicare gene false tip banda

 

Genele false tip banda adauga densitate si volum de-a lungul intregii pleoape, oferind posibilitatea de a obtine diferite efecte in functie de forma acestora.Veti fi uimite cate avantaje confera gene false imaginii dvs.: volum marit, look glamorous, ochi conturati, seducatori, cat eyes etc.

Genele false tip banda sunt mult mai usor de aplicat decat ar parea la prima vedere . Va oferim in continuare toate elementele necesare in vederea aplicarii genelor false tip banda intr-o forma cat mai usor de urmat:

 

TIP: Aplicati genele false banda dupa ce v-ati finalizat machiajul.

 

PASUL 1

Desprindeti genele false din cutie si tineti banda (cea pe care urmeaza s-o aplicati) la ambele capete cu degetele. Curbati banda in forma de ”U”  de mai multe ori pentru a deveni mai flexibila.

 

PASUL 2

Cel mai important pas este sa va asigurati ca lungimea genelor false banda se potriveste ochilor dvs.

Inainte de a aplica adezivul, asezati geana falsa banda pe ochi ca si cum ati dori sa o aplicati (de la coltul intern spre cel extern) – banda ar trebui sa se termine cu 0.5cm inainte de capatul  liniei genelor dvs naturale ( coltul extern al ochiului). Aceasta lungime asigura ochilor dvs un aspect natural si o forma ridicata a ochiului. Daca lasati geana falsa banda cu o lungime ce depaseste acest punct, veti obtine imaginea unui ochi “cazut” (linie descendenta) – ceea ce nu este de dorit!

Un alt inconvenient daca lungimea genelor false nu e potrivita  ar fi ca vor crea disconfort la purtare.

 

PASUL 3

Ajustati genele false banda prin taiere cu forfecuta pana ajungeti la lungimea necesara ( masurata anterior). Taiati cateva fire de la capatul benzii si testati din nou pe ochi. E recomandat sa ajustati cate putin, astfel evitati riscul de a taia prea mult din banda. 

 

PASUL 4

Aplicati o linie subtire de adeziv la baza genei false banda cu ajutorul unui betisor. Asigurati-va ca stratul de adeziv aplicat pe banda este subtire, doar la capete se poate insista cu foarte putin adeziv in plus. Asteptati ca acesta sa se usuce putin, devenind “lipicios” – timp de 30-60 secunde.

Acest pas este foarte important deoarece ne ajuta ca geana falsa banda odata aplicata sa se lipeasca de pleoapa, permitand in acelasi timp miscari de pozitionare corecta a acesteia (insa fara a o dezlipi de pe pleoapa).

 

PASUL 5

Pornind de la coltul intern al ochiului, folosind o penseta, prindeti geana falsa banda in centru, aproape de baza acesteia ( daca va este mai usor puteti lucra doar cu mainile, fiecare isi gaseste metoda cea mai potrivita ). Impingeti baza genelor false banda pe linia genelor dvs naturale, folosind penseta pentru  a avea o precizie mai mare. Genele false banda se lipesc de piele, la radacina firelor de par.

Asigurati-va ca extremitatile genelor false banda sunt bine fixate.

Repetati operatiunile si la celalalt ochi.

 

PASUL 6

Lasati genele sa se usuce cateva minute (5-6 minute).

 

PASUL 7 (optional)

Dupa ce v-ati asigurat ca genele s-au uscat, puteti aplica mascara pentru ca genele naturale sa se intrepatrunda cu cele false. Astfel aspectul va fi mai natural.

La baza genelor se poate aplica un contur inchis la culoare cu ajutorul unui creion contur de ochi sau al tusului.

 

Sfat:  Exersati aplicarea genelor false inaintea  evenimentului pentru care doriti sa le purtati in cazul in care este prima oara cand efectuati o astfel de operatiune. Astfel va acordati timpul necesar pentru a capata indemanare in acesta noua experienta de infrumusetare.  

Cu putina rabdare, atentie si practica puteti deveni o adevarata specialista in aplicarea genelor false si va veti dezvolta rapid propria tehnica de aplicare a genelor false.

 

 “Anytime, anywhere, be beautiful!” 

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători