Gene false ForeverLash A4B023

Genele false ForeverLash A4B023, create din 100%pene naturale, "false eyelashes for the next era of makeup". Folositi aceste gene false ForeverLash A4B023 pentru a crea un efect spectaculos atunci cand participati la petreceri, evenimente speciale, la o sedinta foto sau doar pentru distractie.

Mai multe detalii

Pret si comanda

A4B023

33,58 ron inclusiv TVA

in stoc

Genele false ForeverLash A4B023, create din 100%pene naturale, "false eyelashes for the next era of makeup". Folositi aceste gene false ForeverLash A4B023 pentru a crea un efect spectaculos atunci cand participati la petreceri, evenimente speciale,  la o sedinta foto sau doar pentru distractie.

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate, astfel incat sa asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza genele false ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.


Dimensiuni gene false: interior gene 11mm, mijloc gene 15mm, exterior gene 11mm


 Observatie: Genele false ForeverLash sunt re-utilizabile. Indepartati cu grija urmele de adeziv ramase pe genele false, stergeti genele false cu spirt medicinal (doar banda) pentru a le igieniza dupa care depozitati genele inapoi in cutie pentru a le pastra forma.

Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul pentru gene false se achizitioneaza separat.


Atentie: Nu imprumutati genele false folosite altor/de la alte persoane care le-au purtat!

               Riscul de a contacta boli de ochi/piele este ridicat!


Foreverlash Make-up artist Collection sunt gene false create din 100% par uman sterilizat.

Foreverlash este marca premium de gene false profesionale.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători