Gene false Get striking ForeverLash

Genele false ForeverLash - Get Striking sunt gene false profesionale create pentru a obtine un efect de senzatie. Sunt gene atat de usoare incat uiti ca porti gene false.

Foreverlash Make-up artist Collection sunt gene false create din 100% par uman sterilizat.

 

 

Mai multe detalii

Pret si comanda

A4B011

20,70 ron inclusiv TVA

Acest produs nu este momentan in stoc.


Anuntama cand este disponibil

Genele false ForeverLash - Get Striking sunt gene false profesionale create pentru a obtine un efect de senzatie. Sunt gene atat de usoare incat uiti ca porti gene false.

Acest model de gene false va scoate cu siguranta din anonimat. Daca vreti sa fiti remarcata, admirata si non-conformista utilizati genele false ForeverLash Get Striking. Ideale pentru seara – gene false  indraznete pentru un look arzator !

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate , astfel incat sa asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza genele false ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.


Dimensiuni gene false: interior 11mm, mijloc 13mm, exterior 11mm


Observatie: Genele false ForeverLash sunt re-utilizabile. Indepartati cu grija urmele de adeziv ramase pe genele false, stergeti genele false cu spirt medicinal (doar banda) pentru a le igieniza dupa care depozitati genele inapoi in cutie pentru a le pastra forma.

Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul pentru gene false se achizitioneaza separat. 

 

Foreverlash este marca premium de gene false profesionale.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători