Gene false Stylish girl ForeverLash

Genele false ForeverLash –Stylish girl sunt gene false profesionale create pentru a obtine un efect de senzatie. Sunt gene atat de usoare incat uiti ca porti gene false.

Foreverlash Make-up artist Collection sunt gene false create din 100% par uman sterilizat.

 

Mai multe detalii

Pret si comanda

A4B010

20,70 ron inclusiv TVA

in stoc

Genele false ForeverLash –Stylish girl sunt gene false profesionale create pentru a obtine un efect de senzatie. Sunt gene atat de usoare incat uiti ca porti gene false.

Acest model de gene false creeaza un efect dramatic inaripat. Genele false sunt alcatuite din fire groase, dense, curbate mai pronuntat la coltul extern si au o forma naturala. Perfecte pentru patry sau cand doriti sa va faceti remarcate. Acest stil este similar cu genele pe care le poarta Katie Price.

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate, astfel incat sa asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza genele false  ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.


Dimensiuni gene false: Interior 7mm, mijloc 10mm, exterior 12mm


Observatie: Genele false ForeverLash sunt re-utilizabile. Indepartati cu grija urmele de adeziv ramase pe genele false, stergeti genele false cu spirt medicinal (doar banda) pentru a le igieniza dupa care depozitati genele inapoi in cutie pentru a le pastra forma.

Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul se achizitioneaza separat.


 


Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători