Gene false ForeverLash A4B022

Genele false profesionale ForeverLash A4B022 prezinta o linie atent arcuita pentru a obtine un efect de lifting al ochilor.

Foreverlash Make-up artist Collection sunt gene false create din 100% par uman sterilizat.

 

Mai multe detalii

Pret si comanda

A4B022

20,70 ron inclusiv TVA

in stoc

Genele false profesionale ForeverLash A4B022 prezinta o linie atent arcuita pentru a obtine un efect de lifting al ochilor. Cu o lungime mai pronuntata spre coltul extern, aceste gene false ForeverLash va ofera o privire spectaculoasa, care isi pastreaza in acelasi timp aspectul natural, fiind foarte potrivite pentru zi.

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate , astfel incat sa asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza genele false ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.


Dimensiuni: Interior 7mm, mijloc 11mm, exterior 12mm


Observatie: Genele false Foreverlash sunt re-utilizabile. Indepartati cu grija urmele de adeziv ramase pe gene, stergeti genele false cu spirt medicinal (doar banda) pentru a le igieniza dupa care depozitati-le inapoi in cutie pentru a le pastra forma.

Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul pentru gene false se achizitioneaza separat.

Foreverlash este marca premium de gene false profesionale.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători