Gene false ForeverLash Sweety Girl

Pentru cele care-si doresc un aspect natural, de zi cu zi, genele false profesionale ForeverLash Sweety Girl 21 au exact densitatea potrivita. Acest model de gene false sunt usor curbate spre coltul exterior pentru a crea ochilor o privire cat mai deschisa si luminoasa.

Mai multe detalii

Pret si comanda

21

20,70 ron inclusiv TVA

in stoc

Pentru cele care-si doresc un aspect natural, de zi cu zi, genele false profesionale ForeverLash A4B021 au exact densitatea potrivita. Acest model de gene false sunt usor curbate spre coltul exterior pentru a crea  ochilor o privire cat mai deschisa si luminoasa. Aceste gene false in forma de evantai sunt ideale pentru a fi purtate ziua, insa la fel de bine le puteti purta in serile cand doriti sa ramaneti discrete.

Genele false ForeverLash sunt gene profesionale de cea mai buna calitate , astfel incat sa asigure o aplicare usoara a acestora si un look senzational. Calitatea deosebita a materialelor, fabricarea numai manuala a genelor false, precum si design-ul inovativ situeaza genele false ForeverLash printre cele mai renumite in domeniul beauty.


Dimensiuni gene false: Interior 9mm, mijloc 13mm, exterior 11mm

CARACTERISTICI:     100% par uman sterilizat, 100% HANDMADE, reutilizabile,  usoare

CATEGORIA:      PREMIUM,  Profesional,  NATURAL

 

Observatie: Aceste gene false nu vin insotite de adeziv. Adezivul pentru gene false se achizitioneaza separat.


 

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători