Despre noi

 

E-genefalse.ro, fondata in Romania, este formata dintr-o echipa dedicata domeniului infrumusetarii, care dispune de cele mai noi informatii privind cercetarea in industria genelor false. Ne-am specializat in aprovizionarea cu gene false de cea mai buna calitate atat pentru piata de retail, cat si pentru specialistii care activeaza in industria Beauty (make-up artisti, creatori moda, cosmeticieni, stilisti, dansatori etc).

 

Permanenta legatura cu clientii nostrii ne-a ajutat sa intelegem exact nevoile acestora, sa ne imbunatatim cunostintele in acest domeniu si sa oferim la randul nostru aceste informatii specialistilor in domeniul infrumusetarii.

Pentru a veni in intampinarea nenumaratelor solicitari de livrare in diferite localitati din tara am creat magazinul online E-genefalse.ro. Acum nu va desparte decat un click pentru a deveni si mai frumoase!

 

Fiind profesionisti in acest domeniu stim ca genele false sunt un accesoriu foarte important pentru femeia independenta si cosmopolita din zilele noastre. Pentru confort si accesibilitate magazinul online E-genefalse.ro va ofera o varietate de stiluri de gene la preturi competitive.

 

Pentru a asigura clientilor nostri preturi accesibile, E-genefalse.ro este importator si distribuitor direct al marcilor comercializate.Pentru marca de gene false ForeverLash, suntem importatori exclusivi in Romania, Ungaria si Slovacia. Genele false ForeverLash sunt profesionale, de o calitate net superioara, fiind lucrate numai manual si, cu exceptia celor fantezie, sunt create din 100% par uman sterilizat.

 

Pentru 

 

MISIUNEA E-genefalse.ro:

Sa asiguram clientilor nostri produse de cea mai buna calitate la preturi competitive, prin servicii specializate si profesionale.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători