Termeni si conditii

 

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  vă mulţumeşte pentru vizitarea acestui site de Internet (denumit în cele ce urmează "Site"), ce poate fi accesat la următoarea adresă URL: http://www.e-genefalse.ro 

www.e-genefalse.ro este proprietatea SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL. Domeniul www.e-genefalse.ro  impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  in scopul comercializarii produselor prezentate in site. Partenerul comercial al clientului, persoana fizica sau juridica, este SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  care are in proprietate, vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.e-genefalse.ro , implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

MENTIUNI JURIDICE

Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea 667/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberă circulaţie a acestor date. La accesarea site-ului sunteti de acord ca la toate aspectele aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site sa se aplice legislatia din Romania. Acest site a fost dezvoltat pentru societatea SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL , cu toate drepturile rezervate.

Accesând Site-ul, vizitatorul Site-ului (denumit în continuare "Utilizator") se obligă să respecte şi să se conformeze condiţiilor de utilizare, astfel cum sunt ele definite mai jos:

 1. Drepturi de proprietate intelectuală şi industrială cu privire la acest site
 2. Date personale
 3. Utilizarea Site-ului
 4. Modificarea informării
 5. Comunicari electronice
 6. Securitatea informatiilor
 7. Responsabilitati privind produsele
 8. Limitari ale responsabilitatii
 9. Litigii
 10. Declinarea responsabilitatii
 11. Politica de preturi
 12. Dispozitii finale

 

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA CU PRIVIRE LA ACEST SITE

 

Site-ul este o operă intelectuală protejată de dreptul proprietăţii intelectuale. Site-ul şi fiecare dintre elementele care îl compun (cum ar fi mărcile, siglele, fotografiile, imaginile, ilustraţiile, textele, videoclipurile...) sunt proprietatea exclusivă a SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL, singura entitate abilitată să utilizeze drepturile de proprietate intelectuală şi drepturile de publicitate aferente acestora, aceasta neacordând nicio licenţă, niciun alt drept decât acela de a consulta Site-ul.

Reproducerea oricăror documente publicate pe site este permisă numai în scopuri exclusive de informare pentru o utilizare strict personală şi privată. Orice reproducere sau reprezentare, integrală sau parţială, a site-ului sau a oricăruia dintre elementele care îl compun, indiferent pe ce suport şi indiferent sub ce formă, în alte scopuri, în special comerciale, este interzisă în mod expres.

Orice utilizare neautorizată constituie o contrafacere sancţionată penal.

DATE PERSONALE

Compania SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, avand numarul de notificare 18969. SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL ar putea fi în situaţia de a culege date personale referitoare la Utilizator. Conform prevederilor legislaţiei din România, utilizatorul este informat că dispune de dreptul de informare, dreptul de a accesa şi/sau rectifica datele cu caracter personal ce îi sunt procesate, dreptul de a se opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, în baza unor motive justificate şi temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei. Pentru a-şi exercita acest drept, Utilizatorul trebuie să trimită o scrisoare la adresa SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL .

Sub rezerva obţinerii consimţământului său prealabil, SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL va putea să îi adreseze Utilizatorului informări directe prin email.

De asemenea, sub rezerva obţinerii consimţământului său prealabil, SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL va putea fi determinată să transfere aceste date referitoare la Utilizator către partenerii săi.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Sunteti de acord ca SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL sa exporte informatiile dumneavoastra în orice ţară, conform necesităţilor operaţionale, chiar dacă legile privind confidenţialitatea ale statului respectiv sunt mai slabe sau diferite de legislaţia omologă din ţara dumneavoastră.

UTILIZAREA SITE-ULUI

a. Utilizarea conţinutului Site-ului

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL face eforturi să menţină actualizat conţinutul Site-ului şi să le ofere Utilizatorilor informaţii exacte. Totuşi, SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL nu poate garanta exactitatea, precizia sau exhaustivitatea datelor care se găsesc pe Site. De aceea, SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL îşi declină orice răspundere pentru orice inexactitate sau omisiune în legătură cu datele aflate pe Site, precum şi pentru toate prejudiciile rezultate din pătrunderea frauduloasă a unui terţ care a efectuat o modificare a datelor respective.

Orice eroare sau omisiune va trebui anunţată la adresa societatii SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL

b. Accesul la Site

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL face eforturi să menţină Site-ul accesibil, însă fără a-şi asuma vreo obligaţie în acest sens. Precizăm că, în vederea întreţinerii, actualizării şi pentru orice alte motive în special de ordin tehnic, accesul la Site va putea fi întrerupt. SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL nu este în niciun caz răspunzătoare pentru aceste întreruperi şi pentru consecinţele ce pot rezulta din acestea pentru Utilizator.

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor termeni de folosinta: (i) site-ul se va utiliza doar in interes personal; (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul site-ului; (iii) nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care acesta a fost creat; (iv) veti respecta termenii si conditiile acestui site.

Pentru a accesa anumite elemente ale site-ului va trebui sa va creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane fara permisiune. Pentru crearea contului trebuie sa oferiti informatii corecte, veridice si complete. Dvs. sunteti unicul raspunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului dvs. si trebuie sa pastrati securitatea parolei contului dvs. Trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului in cazul in care securitatea contului dvs. este compromisa sau contul este utilizat de altcineva. Chiar daca SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL nu este responsabila pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului, dvs. ati putea fi raspunzator pentru daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizata.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului www.e-genefalse.ro

c. Link-urile hipertext aplicate în Site

Link-urile hipertext aplicate în Site pot conduce Utilizatorul pe site-urile diferiţilor parteneri. Precizăm că SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL nu a verificat toate site-urile ce ar putea fi legate de Site-ul său, conţinutul lor şi informaţiile prezente în ele şi, prin urmare, îşi declină orice răspundere cu privire la conţinutul, publicitatea, produsele sau serviciile disponibile pe aceste site-uri şi cu privire la utilizarea pe care le-o dă Utilizatorul. Intrarea de către Utilizator pe aceste site-uri se face pe răspunderea sa exclusivă.

Crearea de link-uri hipertext către Site nu poate fi făcută decât cu acordul scris şi prealabil al SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL. Orice cerere de autorizare trebuie trimisă la adresa societatii SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL. Orice utilizare neautorizată constituie o contrafacere sancţionată penal.

d. Utilizarea sfaturilor date pe Site

Pe Site sunt puse la dispoziţia Utilizatorului aplicaţii informatice de diagnostic online şi ghiduri ce conţin sfaturi legate de frumuseţe pentru ca acesta să poată obţine sfaturi în materie de frumuseţe sau aplicarea diverselor produse de infrumusetare.

Această punere la dispoziţie nu atrage după sine transferul niciunui drept de proprietate ataşată Aplicaţiilor/ghidurilor. Utilizatorului îi este interzis (i) să copieze sau să reproducă, integral sau parţial, Aplicaţiile/ghidurile prin orice mijloc şi pe orice suport, existent sau viitor, (ii) să traducă Aplicaţiile/ghidurile în orice alt limbaj sau limbă, (iii) să adapteze Aplicaţiile/ghidurile.

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru consecinţele, directe sau indirecte, şi/sau pentru vreun prejudiciu care ar putea afecta ca urmare a caracterului defectuos al Aplicaţiilor sau a pirateriei acestora.

Pe de altă parte, SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL nu îşi asumă nicio obligaţie de rezultat, ci doar de mijloace în ceea ce priveşte sfaturile ce îi vor fi date Utilizatorului. SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL nu oferă nicio garanţie explicită sau implicită şi nu îşi asumă răspunderea referitoare la utilizarea acestor sfaturi şi a produselor recomandate. Acestea sunt date numai orientativ şi trebuie confirmate de profesionişti. Pentru orice informaţii suplimentare şi/sau întrebări, Utilizatorul poate scrie la adresa societatii SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL.

MODIFICAREA INFORMARII

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezenta informare pentru utilizarea Site-ului, în special pentru a respecta orice nouă reglementare sau legislaţie sau pentru a îmbunătăţi consultarea Site-ului de către Utilizator. Orice modificare de utilizare a Site-ului va fi inclusă în prezenta informare şi va fi considerată a fi acceptată fără rezerve de orice Utilizator care îl accesează ulterior publicării sale online.

Prezentele condiţii sunt reglementate de dreptul roman. Instanţele din Romania sunt competente teritorial să fie sesizate cu orice litigiu aferent utilizării Site-ului.


COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.e-genefalse.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL , comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


SECURITATEA INFORMATIILOR
SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.e-genefalse.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  granteaza originalitatea produselor livrate.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.


LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
Site-ul www.e-genefalse.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.
Societatea SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.


DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


DECLINAREA RESPONSABILITATII
SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL , dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  de la respectivul client. Dupa trecerea a 24 de ore de la expedierea produselor, societatii SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  nu i se mai poate cere in nici un fel returnare a banilor. De asemenea, dupa 24 de ore, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.


POLITICA DE PRETURI
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL  va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC PROFESSIONAL SUPPLIER SRL .


DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători