Pentru foarte multe femei, mascara este produsul cel mai important din trusa de machiaj purtata in poseta alaturi de ruj. Indispensabilul complice al privirii, rimelul ramane accesoriul fidel si de zi cu zi al genelor.

Rimelurile se gasesc pe piata intr-o paleta foarte bogata de culori si stiluri, de la cea mai intensa nuanta de negru, pana la culori indraznete de verde, albastru sau violet. Mascara in culorile de neagru si maro sunt cele mai folosite si totodata cele mai indicate pentru orice tip de tinuta. De asemenea, atunci cand cumperi un rimel, este bine sa iei in considerare  ce efect doresti sa obtii asupra genelor tale naturale. Importanta este si culoarea tenului si a parului.

 

Printr-un simplu gest de aplicare pe genele naturale, rimelul potrivit poate sa intensifice privirea, sa alungeasca si sa dea volum genelor pana la obtinerea efectului de gene false. Rimelul este de mai multe tipuri: pentru lungime, pentru volum, rezistent la apa. Aceste caracteristici  sunt date de periuta pentru aplicare si compozitia rimelului. Inainte de a cumpara un nou mascara analizeaza-ti cu atentie genele naturale. Observa ce lipseste genelor tale: volumul, lungimea sau curbura. Acestea sunt si cele trei mari categorii in care sunt impartite rimelurile: alungire, volum sau ondulare. Fiecare rimel produce un efect specific asupra genelor tale naturale.

 

Mascara clasic- de alungire are o periuta spiralata ascendenta si scurta. In general acest tip de rimel este recomandat pentru genele lungi, care nu mai au nevoie de alte artificii, ci doar de definire. Fiind extrem de fine, si, in unele cazuri, ascutite la varfuri, periutele pentru alungire a genelor ajung chiar si in cele mai greu accesibile locuri. Poti induce chiar un efect de gene false insistand cu mascara la varful genelor si aplicand strat peste strat.

 

Rimelul pentru volum are rolul de a crea impresia de gene dese, de aceea este recomandat in special persoanelor care nu au fost inzestrate cu gene stufoase. Periutele pentru volum sunt concepute pentru a uni genele la baza si a le separa la varfuri. Astfel se creează iluzia de volum. Mai mult volum se poate obtine si prin tehnica de rimelare. Rimelul se aplica pe gene cat mai aproape de baza acestora si se continua aplicarea prin miscari de zig-zag.

 

Rimel cu efect de curbare a genelor mizeaza atat pe forma periutei cat si pe ingredientele speciale in obtinerea unor gene cat mai curbate.
Periuta unui astfel de mascara este asemanatoare cu cea pentru alungire. Diferenta consta, in unele cazuri in bagheta curbata, conceputa special pentru a ajuta genele sa se plieze.

 

Rimelul rezistent la apa  are o compozitie bazata pe polimeri fixatori, substante care reduc tensiunea lichidelor. Rolul acestui tip de rimel este de a putea fi folosit in conditii speciale: lacrimi, transpiratie, ploaie sau apa. De aceea este folosit cu precadere de vedetele de televiziune, pentru a avea intotdeauna un machiaj impecabil sau in machiajul mireselor.

 

Curbata, voluminoasa sau extrafina, periuta de mascara este cea care-ti asigura gene seducatoare, iti completeaza in mod subtil machiajul si-i face pe cei din jur sa se intrebe daca ai gene false sau sunt genele tale naturale.

Rimelul

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători