LIVRARE SI PLATA

 

 

NU EXISTA COMANDA MINIMA OBLIGATORIE.

 

PRETURILE AFISATE PE SITE CONTIN TVA.

 

LIVRARILE SE FAC DOAR PE TERITORIUL ROMANIEI.

 

 

LIVRARE GRATUITA! 

Magazinul E-GeneFalse.ro va ofera livrare GRATUITA pentru orice comanda mai mare de 150 lei.Conditii de livrare gratuita a comenzilor:

- valoarea comenzii sa fie mai mare de 150 lei;

- modalitatea de plata: Plata ramburs;

- modalitatea de livrare: Cargus comenzi peste 150 RON

 

 

Echipa   E-GeneFalse.ro va ofera  mai multe modalitati de livrare:

Posta Romana

 

Taxele de transport sunt:


               Serviciul Colet Postal cu ramburs                7.5 lei


Plata se face la ridicarea coletului la oficiul postal de care apartineti. Expedierea coletului se face in maxim 12 ore de la momentul confirmarii telefonice a comenzii, iar termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare.Valoarea platita de dvs cuprinde valoarea produselor comandate si costul de transport.

               Serviciul PRIORIPOST - Posta Rapida           13.5 lei

              Plata se face la ridicarea coletului la oficiul postal de care apartineti. Expedierea coletului se face in maxim 12 ore de la momentul confirmarii telefonice a comenzii, iar termenul de livrare este de maxim 36 ore.Valoarea platita de dvs cuprinde valoarea produselor comandate si costul de transport.


Termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii telefonice

 


Cargus

               Livrare in Constanta:              12.5lei

 Termen de livrare : 24 ore (cu exceptia weekend-ului)


               Livrare in tara:                      15.5 lei
Termen de livrare : 36 ore (cu exceptia weekend-ului)

 

               Livrare in tara:                      0 lei pentru comenzi peste 150 Lei 

Termen de livrare : 36 ore (cu exceptia weekend-ului)

 

              Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dvs. Termenul de livrare este de 36 ore.Valoarea platita de dvs va cuprinde  valoarea produselor comandate si costul de transport.


Termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii telefonice

 

 

 

TNT

 

             Livrare oriunde in  tara:                      16.02 lei
Termen de livrare : 36 ore (cu exceptia weekend-ului)

 

           Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dvs. Termenul de livrare este de 36 ore.  Valoarea platita de dvs va cuprinde  valoarea produselor comandate si costul de transport.


Termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii telefonice

 

 


CONDITII SPECIALE

 

         In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa E-GeneFalse.ro sau a societatii de curierat (conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere). In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari E-GeneFalse.ro  va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

 

 

MODALITATI DE PLATA

 

Plata comenzii poate fi efectuata prin :

- ramburs

- transfer bancar.

Plata ramburs
Comanda se achita in momentul  livrarii efectuate de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa.

Plata prin transfer bancar/ordin de plata
Plata prin transfer bancar  sau ordin de plata reprezinta plata anticipata.In acest caz comanda va fi procesata dupa primirea confirmarii platii  de la banca, moment in care va notificam prin e-mail (sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii.

 

 RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea acestora, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. E-GeneFalse.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri etc.
Contravaloarea produselor va fi restituita integral, prin mandat postal, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Produsul trebuie sa fie returnat prin curier rapid catre adresa pe care o veti primi la solicitarea returnarii produselor. Pentru ca returnarea sa poata fi efectuata, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a documentelor cu care a fost expediat coletul. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.
Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
E-GeneFalse.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători