Indepartarea genelor false tip banda

 

Indepartarea genelor false poate parea un proces mai dificil decat cel de montare a lor. Insa, la fel ca si in procesul de aplicare a genelor false, vom observa ca putem deprinde indemanare cu putina practica si multa incredere in noi. 

Va oferim in continuare toate elementele necesare in vederea indepartarii genelor false tip banda intr-o forma cat mai usor de urmat:

 

TIP:  Asigurati-va  ca ati indepartat intotdeauna genele false tip banda inainte de culcare!

TIP: Intotdeauna desprindeti cu blandete genele false de la ochi (lucrati cu rabdare). Evitati  folosirea manevrelor bruste, dure pentru a preveni pierderea genelor dvs naturale!

TIP: Daca sunt manevrate cu grija si bine intretinute, curatate de urmele de adeziv si/sau  rimel, genele false tip banda pot fi refolosite de mai multe ori.

 

 

PASUL 1

Utilizati o discheta de bumbac imbibata in apa calduta sau demachiant (solutie speciala de indepartat gene false). Mentineti discheta peste banda genelor timp de 2-3 minute, apoi indepartati cu grija genele false incepand de la coltul extern al ochiului. Repetati operatiunea si la celalalt ochi.

 

PASUL 2

Odata indepartate de la ochii dvs, curatati genele false de urmele de adeziv ramase pe ele. Aceasta operatiune se face cu ajutorul unui betisor cu capatul de bumbac pe care-l inmuiati in demachiant sau cu o penseta desprindeti cu grija adezivul ramas pe genele false. Introduceti genele false in spirt medicinal pana la 5 minute pentru a le steriliza dupa care depozitati-le inapoi in cutie.

 

PASUL 3

Dupa indepartarea genelor false individuale, clatiti zona ochilor cu apa calduta pentru a va asigura ca ati indepartat toate urmele de adeziv de pe genele dvs. naturale.

 

Atentie:  Nu imprumutati genele false folosite altor/de la alte persoane pentru a fi reutilizate! Riscul de a contacta boli de ochi/piele este foarte mare!

 

Pastrati-va  frumusetea prin ingrijire continua! Este la fel de important sa acordam aceeasi atentie indepartarii genelor false ca si la aplicarea acestora!

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători