Politica de confidentialitate


SC Professional Supplier SRL
este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor  de date cu caracter personal sub numar 18969.

E-genefalse.ro actioneaza in respect pentru grija referitoare la protectia informatiilor cu caracter privat. Noi vrem ca tu sa fii sigur de valoarea pe care o acordam relatiei cu tine, ca oaspete si client.

Principalul nostru scop este sa furnizam utilizatorilor nostri cea mai buna experienta posibila in materie de cumparaturi electronice. Noi recunoastem increderea pe care tu ne-o acorzi, asa incat la randul nostru protejam cu grija informatiile despre tine.

Speram sa ai cateva minute la dispozitie pentru a te informa despre felul in care colectam, folosim si protejam informatiile despre utilizatorii online ai E-genefalse.ro, ca si despre dreptul tau de a hotara felul in care informatiile obtinute online, pot fi folosite.

 

Legislatie

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. PROFESSIONAL SUPPLIER S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.  Scopurile colectării datelor sunt: statistica, furnizarea de bunuri si servicii, servicii pe internet.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. PROFESSIONAL SUPPLIER S.R.L.. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 Ce fel de informatii colectam la 
E-genefalse.ro

Informatiile sunt colectate atunci cand lansezi o comanda, cand te inregistrezi ca utilizator, cand ne trimiti un e-mail, cand purtam o convorbire telefonica sau cand subscrii la un serviciu sau club. Aceste informatii pot include:

  • numele tau
  • adresa postala
  • adresa de e-mail
  • CNP /CUI,  seria&nr carte identitate pentru emitere factura
  • numarul de telefon si de fax
  •  alte informatii personale sau de referinta pe care accepti sa le colectam

De asemenea, poti include informatii despre alte persoane, pe care le trimiti catre noi, de ex. numele si adresa unui destinatar al produselor.

In paralel, putem folosi o tehnologie pentru a identifica tipul de browser pe care il folosesti, domeniul de pe care intri pe E-genefalse.ro si paginile pe care le vizitezi la E-genefalse.ro. Aceasta tehnologie ne ajuta sa intelegem mai bine felul in care E-genefalse.ro poate raspunde nevoilor tale, prin imbunatatirea imaginii si a continutului oferit in web site.

 

Cum foloseste E-genefalse.ro informatiile despre tine

E-genefalse.ro nu furnizeaza informatiile personale colectate, unor alte parti, decat in conditiile legilor din Romania, pentru motive intemeiate (ex. tentative de frauda, de piratare sau de patrundere neautorizata pe serverele proprii sau ale furnizorilor nostri de servicii, etc.).

E-genefalse.ro foloseste informatiile personale si de contact in scopuri promotionale proprii si numai cu acceptul explicit al utilizatorilor.

E-genefalse.ro poate folosi informatiile colectate de la utilizatorii si clientii sai pentru prelucrarea acestora in scopuri statistice, cu respectarea confidentialitatii si a dispozitiilor legale in vigoare.

E-genefalse.ro ar putea impartasi informatiile despre tine companiilor transportatoare sau serviciilor postale care au nevoie de aceste informatii pentru a putea opera. Aceste companii nu sunt autorizate sa foloseasca aceste informatii in alte scopuri.

E-genefalse.ro isi rezerva dreptul de a edita informatiile personale furnizate de clienti sau utilizatori, astfel incat acestea sa corespunda realitatii (ex. corectarea adreselor gresite, a numelui, a numarului de telefon, etc.).

Clientul/ultilizatorul E-genefalse.ro are dreptul de a corecta/actualiza informatiile personale, prin accesarea Contului Personal, folosind datele de acces in sistem (user si password), asa cum au fost configurate de catre acesta, la crearea Contului Personal.

De asemenea, exista posibilitatea sa eliberam informatii organelor de cercetare autorizate de lege sau putem sterge informatii despre clientii inregistrati la E-genefalse.ro pentru a proteja securitatea, integritatea sistemului informatic si interesele comerciale ale E-genefalse.ro, in conditiile legii.

 

Ce optiuni ai referitor la felul in care E-genefalse.ro foloseste informatiile

E-genefalse.ro intentioneaza sa ofere oportunitati celor ce ar putea fi interesati. Noi credem ca vei considera ca binevenite aceste informatii pe care le vei primi din cand in cand, ca rezultat al inregistrarii la E-genefalse.ro. Spre exemplu, ai putea primi vesti despre oferte speciale, promotii, servicii sau evenimente. Oricum, noi respectam preferinta utilizatorilor de a limita acest mod de comunicare.

Daca vei primi mail-uri de la E-genefalse.ro si vei hotara sa nu mai primesti astfel de mesaje, poti in orice moment sa urmezi procedura simpla de stergere de pe lista de difuzare, ce va insoti fiecare e-mail. Daca doresti sa stergi contul tau personal de la E-genefalse.ro, te rugam sa ne contactezi si sa iti exprimi explicit aceasta dorinta. Daca ai facut comenzi de produse si servicii la E-genefalse.ro o parte din informatiile personale vor fi asociate cu comenzile facute de tine, astfel ca acestea nu vor putea fi sterse in totalitate.

 

Accordul tau

Prin folosirea web site-ului E-genefalse.ro sau prin cumpararea de produse de la E-genefalse.ro esti de acord in mod explicit cu colectarea de informatii si folosirea lor asa cum a fost specificat in acest document.

Este posibil ca la intervale de timp aceste specificatii sa fie modificate, de aceea iti sugeram sa re-vizitezi aceasta pagina.

Prezentul document face parte integranta din Termenii si Conditiile de operare ai E-genefalse.ro

 

Contact E-GeneFalse.ro

Daca ai intrebari sau comentarii referitoare la informatiile din acest document sau la felul in care opereaza E-genefalse.ro, te rugam sa ne contactezi.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători