Aplicare gene false individuale

 

Cum se aplica genele false individuale

 

In general exista doua mari  categorii de gene false:

-         Gene false  individuale

-         Gene false tip banda

Genele false tip banda adauga densitate si volum de-a lungul intregii pleoape, oferind posibilitatea de a obtine diferite efecte in functie de forma acestora. Genele false tip banda sunt usor de aplicat.  Se recomanda scoaterea genelor false tip banda seara, inainte de culcare.

 
Genele false individuale necesita ceva mai mult timp pentru aplicare decat cele tip banda si confera un aspect  mai natural si de durata. Genele false individuale se impart in 2 subcategorii:

- fire individuale – ele ofera un concept similar extensiei de par si se aplica  fir cu fir pe genele naturale in vederea lungirii acestora;

- manunchiuri ( sau asa zisele “smocuri”) – sunt cel mai des utilizate, mai usor de aplicat si pot fi purtate pana la cateva saptamani (in functie de adezivul cu care sunt montate).

 

Inainte de a aplica genele false:

Asigurati-va ca aveti la indemana dvs. urmatoarele : forfecuta, penseta, adeziv special pentru gene false, oglinda, folie aluminiu  pentru adeziv.

Alegeti efectul pe care doriti sa-l obtineti : daca doriti un aspect natural puteti adauga doar cateva gene individuale in coltul extern al ochilor. Daca doriti un aspect seducator puteti urmari crearea formei de evantai cu ajutorul genelor individuale de marimi diferite (cele mai scurte  se aplica in coltul intern al ochilor). De asemenea,puteti opta pentru gene tip banda pe care le gasiti  intr-o gama variata de stiluri si modele pe site-ul nostru.

Asigurati-va ca ati degresat corespunzator zona pleoapelor.

Daca este pentru prima oara cand va aplicati singure gene false, acordati-va incredere si rabdare. Stim cu totii ca repetitia este “mama invataturii”. In scurt timp veti capata indemanarea dorita.


Sfaturi utile:

-  La primele incercari de montare a genelor false este recomandat sa folositi un adeziv temporar. Acesta va da siguranta ca nu veti pierde din genele dvs naturale, iar micile greseli de incepatori se remediaza fara alte neajunsuri.

-  Genele individuale se aplica dupa realizarea machiajului. Se pot curba genele naturale daca este necesar cu ajutorul aparatului de intors gene,  dupa care se pot monta genele false. La sfarsit se  rimeleaza genele ( inainte asigurati-va ca adezivul genelor false s-a uscat).  

- Alegeti adezivul de aplicare gene false in functie de perioada de timp in care doriti sa le purtati: daca genele false se aplica doar pentru o zi (eveniment) este recomandat sa folositi un adeziv temporar utilizat de obicei la genele tip banda; daca doriti sa purtati genele fase individuale o perioada mai lunga de timp, folositi un adeziv special pentru genele individuale.

 

Aplicare gene false individuale:

 

Gene false individuale

 

TIP: Aplicati genele false in paralel, la ambii ochi, pentru a le putea monta simetric. Astfel veti putea obtine efect similar la ambii ochi!

TIP: Directia de montare a genelor false este recomandata sa fie de la coltul extern  al ochiului catre cel intern.

 

 

PASUL  1

Aplicati 1-2 picaturi din adezivul pentru gene pe o  folie din aluminiu. Aceasta cantitate este in general suficienta pentru aplicarea genelor individuale la ambii ochi. Aveti grija sa inchideti sticluta (tubul) de adeziv dupa ce ati luat cantitatea necesara.

 

PASUL  2

Cu ajutorul unei pensete, desprindeti cate 1 manunchi de gene (sau 1 geana) din cutie si introduceti capatul inferior (nodul) in adeziv. Cand desprindeti manunchiul de gene din suport, pozitionati penseta cat mai aproape de nodul genelor ( acest lucru protejeaza pastrarea formei genelor false individuale).

 

 

PASUL  3

Pozitionati si aplicati manunchiul de gene false (sau geana) printre genele naturale, facand legatura intre genele  false si genele naturale cu ajutorul adezivului. Asezati genele false cat mai aproape de pleoapa fara insa a o atinge. Incepeti de la 0.5cm de la marginea exterioara a liniei genelor naturale ( genele false se aplica pe genele naturale, nu pe pleoapa).

 

 PASUL  4

Apasati usor, dar ferm cu capatul pensetei ( sau cu degetul) pentru fixarea genelor false . Mentineti manunchiul (sau geana) presata pana cand adezivul se fixeaza.

 

 

 

Nu uitati ca:


1. Adezivul pentru genele false nu trebuie aplicat direct pe pleoapa. Riscati sa va lipiti genele naturale intre ele si chiar pleoapele.

2. Testati adezivul de gene inaintea aplicarii genelor false pentru a observa daca sunteti alergica la unul dintre componentii acestuia.

3. In cazul in care genele false vi se par prea lungi, le puteti ajusta prin taiere inaintea aplicarii.

4. Utilizati o cantitate redusa de adeziv pentru a evita accidentele.

5. Folositi intotdeauna ustensile desinfectate cand aplicati genele false.

6. Nu reutilizati genele false sau ustensilele  unei terte persoane  deoarece exista riscul  sa va infectati.


Ochii sunt cei care confera expresivitate imaginii noastre!

Asigurati-va ca adoptati imaginea care o doriti!

Fiti originale, pentru ca meritati!

 

Gene false individuale

 


Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători