Aplicare gene false pleoapa inferioara

 

Cum se aplica gene false pe pleoapa inferioara

TIP:  Cea mai buna modalitate  de a crea senzatia de “ochi mari” este sa aplicati gene false atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. 

TIP: Cand aplicati gene false atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, intotdeauna aplicati prima data genele false pe pleoapa inferioara. Asigurati-va ca adezivul s-a uscat foarte bine inainte de a aplica gene false si pe pleoapa de sus.

 

Pasul 1

Asigurati-va ca lungimea genelor false banda se potriveste ochilor dvs.

Inainte de a aplica adezivul, asezati geana falsa banda pe ochi ca si cum ati dori sa o aplicati (de la coltul intern spre cel extern) – banda ar trebui sa se termine cu 0.5cm inainte de capatul  liniei genelor dvs naturale ( coltul extern al ochiului). Aceasta lungime asigura ochilor dvs un aspect natural .

 

Pasul 2

Ajustati genele false banda prin taiere cu forfecuta pana ajungeti la lungimea necesara ( masurata anterior). Taiati cateva fire de la capatul benzii si testati din nou pe ochi.

 

PASUL 3

Aplicati o linie subtire de adeziv la baza genei false banda cu ajutorul unui betisor. Asigurati-va ca stratul de adeziv aplicat pe banda este subtire, doar la capete se poate insista cu foarte putin adeziv in plus. Asteptati ca acesta sa se usuce putin, devenind “lipicios” – timp de 30-60 secunde.

 

PASUL 4

Pornind de la coltul intern al ochiului, folosind o penseta, prindeti geana falsa banda in centru, aproape de baza acesteia. Impingeti baza genelor false banda sub lina genelor dvs natural inferioare, folosind penseta pentru a avea o precizie mai mare. Genele false banda se lipesc de piele, la radacina firelor de par.

Asigurati-va ca extremitatile genelor false banda sunt bine fixate.

Repetati operatiunile si la celalalt ochi.

 

PASUL 5

Lasati genele sa se usuce cateva minute (5-6 minute).

 

Sfat:  Exersati aplicarea genelor false inaintea  evenimentului pentru care doriti sa le purtati in cazul in care este prima oara cand efectuati o astfel de operatiune. Astfel va acordati timpul necesar pentru a capata indemanare in acesta noua experienta de infrumusetare.

 

Cu putina rabdare, atentie si practica puteti deveni o adevarata specialista in aplicarea genelor false si va veti dezvolta rapid propria tehnica de aplicare a genelor false.

Coş  

(gol)
Publicitate
Pentru un plus de confort, va puteti achita comanda de gene false cu plata online pe E-GeneFalse.ro

plata online prin mobilpay

Producători